Mijn eerste Level Next blog

Ellen profiel met mobile devices

Deze Level Next website zie ik als een digitaal magazine. Het is de plek voor mensen die op zoek zijn naar praktische informatie om het leven (privé/zakelijk en online/offline) gezonder, leuker en makkelijker te maken.

De wereld om ons heen wordt steeds meer digitaal. We leven, beleven en werken steeds meer online. We gebruiken smartphones, smartwatches, laptops, tablets, slimme huishoudelijke apparaten, e-readers of zelfs fietscomputers. Of je nu werkt of op vakantie bent. De scheiding tussen enerzijds zakelijk en privé en anderzijds offline en online is lastig en wordt steeds vager.

Als generalist heb ik een brede kennis en ervaring op het gebied van media, informatie en communicatie. Ik wil graag volwassenen (particulieren/mkb-bedrijven): inspireren, informeren en ondersteunen. Het gaat om: (mobiel) digitaal (samen)werken, mediawijsheid en digitaal vaardig worden, zijn en blijven (21st century skills).

Het gaat stapje voor stapje: vooruit, even terug of misschien opzij. Niet alleen maar altijd samen naar een Level Next. Dat ik hierbij fouten zal maken weet ik nu al maar daar leer ik van.

Ik nodig je daarom uit om deze website te volgen en respectvol te reageren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *